Leuke luitjes is voor ouderen die nieuwe maatjes zoeken om activiteiten te doen en het zelf lastig vinden om nieuwe maatjes te vinden. Niet voor zorg of hulp, ook niet voor dating.

Maar wel voor leuke activiteiten of gezelligheid. Dankzij Leuke luitjes wordt het leven van ouderen weer gezelliger en actiever. Ze gaan weer op stap en nemen deel aan de samenleving. Deelnemen is voor ouderen gratis en simpel. Ouderen zijn moderner dan velen denken en prima in staat om Leuke luitjes te vinden in de buurt met hun tablet of laptop.

Ouderen uit uw omgeving, gemeente of organisatie kunnen ook via Leuke luitjes nieuwe maatjes vinden. In een partnership maken we afspraken over de samenwerking. We kunnen voor uw organisatie een speciale webpagina maken voor die ene activiteit of die ene buurt die voor u belangrijk is. We kunnen samen een campagne organiseren om zoveel mogelijk leuke luitjes te activeren. Of u kunt ons sponsoren met een financiele bijdrage of door het schenken van prijzen voor prijsvragen.

Leuke Luitjes wordt gesteund door het Oranje Fonds.

www.oranjefonds.nl/vrienden.