Op deze website vind je buurtgenoten

Leuke luitjes zijn dichtbij en ze willen ook leuke dingen doen. Deelname is gratis en eenvoudig. 

Meld je aan en vind Leuke luitjes in jouw buurt.

Hoe werkt het?

Bij Leuke luitjes werken we in drie stappen:

  1. Aanmelden
  2. Inloggen (met je emailadres en je wachtwoord)
  3. Nieuwe contacten in de buurt leggen

1. Aanmelden

Als je het aanmeldformulier invult heb je een profiel op www.leukeluitjes.nl. Anderen kunnen jouw profiel (behalve het emailadres) zien op https://leukeluitjes.nl/activiteiten. Jij kunt daar ook zien welke buurtgenoten zich hebben aangemeld.

2. Inloggen

Als je inlogt kom je op je eigen overzichtspagina. Daar zie je uitnodigingen, je bestaande contacten en tips voor nieuwe contacten. Je kunt inloggen door te klikken op het veld ‘inloggen’ dat je rechtsboven op de website vindt. Inloggen doe je met het emailadres en het wachtwoord dat je bij aanmelding hebt opgegeven.

3. Nieuwe contacten in de buurt leggen

  • Leuke luitjes waar je al contact mee vind je onder de tekst ‘geaccepteerd’ op je profielpagina. Met deze mensen kun je berichten uitwisselen door op de foto of naam van het Leuke luitje te klikken. Zo kun je makkelijk kennis maken of afspraken maken.
  • Je kunt zelf mensen uitnodigen en zo nieuwe contacten leggen. Tips voor nieuwe contacten bij jou in de buurt vind je in en onder het blauwgroene veld op je eigen pagina.Daar kun je contact mee opnemen door op ‘contact leggen’ te klikken. Je krijgt misschien ook uitnodigingen van anderen voor een nieuw contact. Dat zie je ook op je persoonlijke pagina. Als je op de persoon klikt zie je het profiel en zie je ook dat je de uitnodiging kunt accepteren of weigeren. Als het contact met iemand niet bevalt kun je het contact verbreken door op het rode veld ‘contact verbreken’ te klikken.
  • De nieuwe contacten staan gesorteerd op de mate waarin ze aansluiten bij jouw interesses en zoekprofiel. De drie contacten die het best aansluiten staan in de blauwgroene balk bovenaan bij de nieuwe contacten
  • Er zijn ook Leuke luitjes die zich voor 2019 hebben aangemeld. Zij hebben nog geen eigen profielpagina, kunnen niet inloggen en ook geen berichten ontvangen en versturen. Met deze Leuke luitjes loopt het contact nog via email, totdat zij een profiel hebben aangemaakt.

Zegt het voort!

Ken je anderen die ook leuke uitjes willen doen, vertel ze dan over deze website. Als veel mensen meedoen, ontstaat er veel gezelligheid. Meer Leuke luitjes betekent meer contact en meer uitjes! 

Henk en ik hebben een leuke ontmoeting gehad in de lokale horeca. Het ziet ernaar uit dat we wel vaker contact zullen hebben.
Gerrit