Waarom Leuke luitjes?

Tijdens gesprekken met ouderen hebben we ontdekt dat veel ouderen moeite hebben om nieuwe maatjes te vinden om samen leuke dingen te doen. Bestaande maatjes vallen soms weg als je ouder wordt. Hoe vind je dan nieuwe maatjes voor de gezelligheid of om actief te blijven? Met je laptop, je tablet of je smartphone natuurlijk! Jongeren doen dat en ouderen kunnen dat ook.

Deze website is speciaal voor ouderen vanaf 60 jaar die leuke dingen willen doen. Fietsen, wandelen, samen koffie drinken of samen eten. Naar een museum, concert of samen aan de slag met fotocamera of de breipennen. Dichtbij wonen andere ouderen met dezelfde interesses en ze vinden elkaar dankzij deze website.  

Wij helpen ouderen graag om nieuwe maatjes te vinden, want ze zijn dichterbij dan je denkt. Dankzij Leuke luitjes wordt het leven gezelliger. Daar zetten wij ons graag voor in! ‚Äč

Ons initiatief Leuke luitjes is afhankelijk van vrijwillige bijdrages. Mogen wij op je steun rekenen? Zo ja, wil je je bijdrage overmaken op onze bankrekening [IBAN NL77RABO 0300631448  t.n.v. Stichting ‘Bij de pinken zijn’].,

Alvast heel erg bedankt!

Wel leuk om te vertellen dat ik ondertussen al 4x met Anja heb afgesproken en er staan nog twee afspraken gepland. Volgens mij is dit een fijn, langdurig contact aan het worden, hartelijk dank daarvoor.
Joke